Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti

Tırnak Bakım Seti

Vienurla AromatherapyVNR-1771872696203480

520,00 TL

Ekolojik %100 Doğal Kıl Tırnak Bakım Fırçası ve Organik Tırnak Bakım Yağı

El ve ayaklarınızı temizledikten sonra yağı uygulayıp tırnak fırçamızla beraber fırçalayabilirsiniz. Çay ağacı, lavanta ve limon uçucu yağları ile özellikle ayak mantarı ve tatlı badem yağı ile sürekli kırılan tırnaklar için destekleyicidir. Doğal kıllarla birlikte üretilen fırçamız ile birlikte düzenli kullanıldığında manikür ve pedikür ihtiyacınızın zamanla azaldığını keşfedeceksiniz.

ÜRÜN: TIRNAK BAKIM SETİ

TASARIMCI: VİENURLA AROMATHERAPY

ÜRÜN EBATI:

BAKIM:
KULLANIM ŞEKLİ: HARİCEN KULLANIM İÇİN UYGUNDUR. TIRNAKLARINIZI TEMİZLEDİKTEN SONRA FIRÇA YARDIMIYLA KURUMUŞ, ÖLÜ DERİYİ TEMİZLEYİN VE ARDINDAN NEMLENDİRİCİ VE BAKIM YAĞINI TIRNAKLARINIZIN ÇEVRESİNDE ROLL ON YARDIMIYLA UYGULAYIN.

İçindekiler: Organik Jojoba Yağı (Simmondsia chinensis seed oil), Organik Tatlı Badem Yağı (Prunus amygdalus dulcis oil), Organik Lavanta Uçucu Yağı (Lavandula angustifolia oil), Organik Çay Ağacı Uçucu Yağı, (Melaleuca alternifolia leaf oil), Organik Limon Uçucu Yağı (Citrus limon peel oil) ile hazırlanmış Tırnak Bakım Yağı ve Ekolojik ve doğal kıllarla üretilmiş Tırnak Bakım Fırçası. Yanında kese hediyelidir. Kese modelleri değişiklik gösterebilir.


Özellikleri
STİLModern
MATERYALAhşap
KARGO1-3 İş Günü
MATERYALEsans
KARGOÜcretsiz Kargo
Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunmaktadır. İade kargolarınızı Aras veya Horoz kargo ile gerçekleştirebilirsiniz.

Satıcı Bilgileri

×Fullscreen Image<>

Size daha iyi bir deneyim sunmak için izninizi istiyoruz.

Size daha iyi bir alışveriş ve hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

Tırnak Bakım Seti
Tırnak Bakım Seti
520,00 TL