Çinili Ahşap Saksı Metal Tutamak ve Tepsili
Çinili Ahşap Saksı Metal Tutamak ve Tepsili
Çinili Ahşap Saksı Metal Tutamak ve Tepsili
Çinili Ahşap Saksı Metal Tutamak ve Tepsili

Çinili Ahşap Saksı Metal Tutamak ve Tepsili

HaloHopeHLH-1772510999746076

2.990,00 TL

Kendimiz tasarlayıp atölyemizde elde ürettiğimiz bu özel saksıda ağacın doğallığı ile Meksika desenli Çinilerin canlı renklerini mükemmel bir uyumda buluşturduk.

Çam ağacından yaptığımız ahşap saksının ön yüzüne 4 adet 10X10cm Meksika desenli Çini yerleştirdik. Ahşap yüzeyde ağacın doğal dokusunu muhafaza eden, aynı zamanda da neme karşı koruma sağlayan bir vernik kullandık. Kahverengi, kırmızı, mavi ve yeşil olarak seçenekler bölümünden saksınızın rengini belirleyebilirsiniz. Saksının iç kısımını suya dayanımı üst seviye olan özel bir izolasyon malzemesiyle kapladık ki böylece çiçeklerinizi doğrudan saksının içine ekebilirsiniz.

Saksının alt kısmına drenaj delikleri deldik, bu şekilde çiçeklerinizi suladıktan sonra dipte su birikmeyecektir.

Saksının görüntü bütünlüğünü korumak için tamamen altında kalan ve dışardan gözükmeyen ahşap bir tepsi tasarladık. Bu tepsinin de içini suya ve neme karşı dayanımı olması için izolasyon malzemesiyle kapladık.

Bununla birlikte saksınızı kolayca taşıyabilmeniz için hem fonsiyonel hem de çok şık duran metal tutamaklar ekledik. Tepsi ve tutamaklara üründeki aksesuar seçenekleri kısmından ulaşabilirsiniz.

Doğal ahşap dokusunun üzerinde Meksika Çinisinin göz alıcı desenlerinin ev, balkon, veranda ya da bahçenize rahat, şık ve otantik bir hava katacağına inanıyoruz.

Fotoğraflarda gördüğünüz Meksika Çinili Ahşap Saksı boyutları aşağıdaki gibidir;

Dış 42,0 x 15,5 x 13,5 cm

İç 38,5 x 12,5 x 12,0 cm

Fotograflarda bu saksıda kullandığımız çini görselleri yer almaktadır. Sipariş verdiğinizde bu çinilerin güzel bir kombinasyonuyla üretim yapacağız.

Fotograflarda kullanılan çiçekleri ürünü görsel açıdan tamamlaması için kullandık, bunları ürüne dahil etmedik.

Üretimimiz müşterilerimizin beğenisi doğrultusunda kişiselleştirmeye olanak verir. Bu sayede sizin için istediğiniz ölçüde bir saksı tasarlayabiliriz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.


Özellikleri
STİLContemporary
STİLModern
STİLGeleneksel
RENKKahverengi
RENKKırmızı
RENKMavi
RENKYeşil
MATERYALAhşap
KARGO1-5 İş Günü
MATERYALseramik
STİLÇağdaş
KARGOÜcretsiz Kargo
Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunmaktadır. İade kargolarınızı Aras veya Horoz kargo ile gerçekleştirebilirsiniz.

Satıcı Bilgileri

×Fullscreen Image<>

Size daha iyi bir deneyim sunmak için izninizi istiyoruz.

Size daha iyi bir alışveriş ve hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

Çinili Ahşap Saksı Metal Tutamak ve Tepsili
Çinili Ahşap Saksı Metal Tutamak ve Tepsili
2.990,00 TL