Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti 4
Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti 4
Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti 4
Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti 4

Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti 4

HaloHopeHLH-1772513169951592

1.450,00 TL

Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti "Topraktan Gelen" serimizde sunduğumuz Anadolu'nun kalbi Kapadokya'da yüzyıllardır uygulanan geleneksel çömlekçilik sanatının bir ürünüdür.


Hammaddelerini Kızılırmak havzasının karakteristik kırmızı renge sahip topraklarından alır. Daha sonra yarım asırlık tecrübeye sahip yetenekli ellerde, geleneksel yöntemlerle şekillenir.

Şarap, kokteyl veya soğuk içeceğinizi yudumlarken toprağın doğal ve pürüzsüz dokusu ile usta ellerde şekillenmiş narin hatların keyfini sürebilirsiniz.

Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti doğal kil kullanılarak el işçiliği ile üretilir. Renklendirici pigment, sır ya da parlatıcı içermiyor. Hem sıcak hem de soğuk içecekleriniz için kullanabilirsiniz.

Karaf ve Kadehlerin dokusu ve şekli sayesinde elde yarattığı kavrama hissi eşsizdir. Bir Karaf ve seçiminize göre dört, altı ya da sekiz Kadehten oluşan bu set bar veya yemek masanıza stil katacak otantik bir üründür.

İlk birkaç yıkamada deterjan kullanmadan sıcak su ile temizlemenizi tavsiye ederiz. Sonrasında deterjan kullanabilir ya da bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Lık Lık Karaf ve Kadeh Setinin Boyutları şu şekildedir. (El yapımı olduğu için boyutlar az da olsa değişkenlik gösterebilir.)

Lık Lık Karaf;

Çap: 13 cm
Boy: 15 cm
Sıvı Kapasitesi : 1 LT
Kadeh;
Çap: 8 cm
Boy: 7 cm
Sıvı Kapasitesi : 200-220 ML


Özellikleri
STİLContemporary
STİLModern
STİLGeleneksel
KARGO1-5 İş Günü
MATERYALseramik
RENKToprak
STİLÇağdaş
KARGOÜcretsiz Kargo
Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunmaktadır. İade kargolarınızı Aras veya Horoz kargo ile gerçekleştirebilirsiniz.

Satıcı Bilgileri

×Fullscreen Image<>

Size daha iyi bir deneyim sunmak için izninizi istiyoruz.

Size daha iyi bir alışveriş ve hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti 4
Lık Lık Karaf ve Kadeh Seti 4
1.450,00 TL