Tommy Vintage Nevresim Takımı - Dark
Tommy Vintage Nevresim Takımı - Dark

Tommy Vintage Nevresim Takımı - Dark

Natural CollectionNTR-1779277726700978

1.200,00 TL

Sade stil seviyor ama aynı zamanda biraz desen istiyorsanız, Stripe Koleksiyonumuz tam size göre. Stripe Koleksiyonu; vintage estetiği, sade ve modern bir hisle mükemmel bir şekilde birleştirir. Gerçek güzelliği doğal buruşmalarında yattığı için ütülemeye gerek yoktur. Bu minimalist nevresim takımı herhangi bir yatak odasına zamansız ve canlı bir görünüm getiriyor.

Tommy Nevresim Takımı, sürdürülebilir kaynaklı pamukla dokunmuştur, bu da çevreye daha az etki anlamına gelir ve güzel bir yumuşaklık sağlar, sürdürülebilirlik ve yumuşaklık bizim derinden önem verdiğimiz iki şeydir. Doğal yumuşaklığını arttırmak için vintage yıkama ile tamamlanan Tommy, aynı zamanda çevre dostu tesislerde ve sosyal açıdan sorumlu çalışma koşullarında üretilmiş, OEKO-TEX sertifikasına sahiptir.

Vintage yıkama ürünlerimiz birçok tarza uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu nedenle, eşsiz ve uyumlu bir yatak odası yaratmanızı sağlar.

%100 Pamuk

Yıkanmış (Vintage)

Kusursuz Yumuşaklık

Çift İğne Dikiş

Ebat:
200x220cm Nevresim
240x260cm Çarşaf
50x70cm 2 Adet Yastık Kılıfı


Özellikleri
STİLModern
RENKGri
KARGO5 İş Günü
KARGOÜcretsiz Kargo
Koşulsuz 14 gün iade hakkınız bulunmaktadır. İade kargolarınızı Aras veya Horoz kargo ile gerçekleştirebilirsiniz.

Satıcı Bilgileri

×Fullscreen Image<>

Size daha iyi bir deneyim sunmak için izninizi istiyoruz.

Size daha iyi bir alışveriş ve hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.

Tommy Vintage Nevresim Takımı - Dark
Tommy Vintage Nevresim Takımı - Dark
1.200,00 TL